Rots en Water
Een actieve weerbaarheidstraining voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Geef je nu op voor de 10-daagse training en ontdek je eigen kracht!

Wil jij wat steviger in je schoenen staan? Weet je niet precies wat je moet doen als je boos op iemand bent of vind je het lastig om je eigen grenzen aan te geven en die van anderen te herkennen? Weet je niet wat je moet doen als je gepest wordt of als je ziet dat er iemand anders wordt gepest? En houd je ervan om te bewegen? Dan is de Rots en Water training echt wat voor jou! Bij deze training leer je om soms sterk en krachtig te zijn als een rots en soms buigzaam en meegaand als water. Je leert zelf te kiezen hoe je met lastige situaties omgaat en hoe je daarop reageert. Zodat jij je fijn en sterk voelt!

Leren door te doen!
Rots & Water is een psycho-fysieke training. Dit betekent dat je leert door te doen. We oefenen met verschillende spelvormen en rollenspellen. Vervolgens worden de ervaringen met elkaar besproken. De drie bouwstenen van Rots en Water zijn zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. In 10 lessen van 75 minuten wordt er spelenderwijs geoefend met het vergroten van sociale vaardigheden, weerbaarheid, samenwerking en zelfkennis. Ouders zijn welkom om een keer mee te doen en kunnen uitleg krijgen op een ouderbijeenkomst.

Door wie?
Heleen Rozendaal (psycholoog) en Inge Regnery (psycholoog en psychomotorisch kindertherapeut) zijn twee enthousiaste en gediplomeerde Rots en Water trainers met veel ervaring in de jeugdhulpverlening.

Wanneer en waar?
De training wordt gegeven op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.15 uur in Atrium Business Centers op Sloterweg 303 te Badhoevedorp. We bieden de Rots en Water training ook aan op scholen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de wensen van de school.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen € 250,- per kind voor de gehele Rots en Water training. Aanmelden kan via de website www.7mijlslaarzen.nl. Aanmelden kan telefonisch of via het contact formulier op de website. Dan neem ik contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kijk op: www.rotsenwater.nl. Rots en Water valt onder preventiezorg en wordt bij sommige zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.